Aleksandar Mojsejev
Aleksandar Mojsejev
Predsednik
Osnivač i predsednik T.A. «Elite» Dugogodišnji sportski radnik, organizator i direktor mnogih teniskih turnira, član upravnog odbora Teniskog Saveza Srbije i član upravnog odbora Teniskog Saveza Vojvodine. Aktivno govori ruski jezik.
Aleksandar Jerinkic
Saša Stojisavljević
Sportski direktor i šef stručnog štaba
Bio profesionalni igrač (najbolji rang #670 ATP). Bio državni prvak kao junior i igrao za reprezentaciju Srbije do 18 godina 2004. i 2005. godine. Takodje bio i član univerzitetskog državnog tima 2009. Ima položen trenerski ispit i uspešno radi sa profesionalnim igračima od 2014. godine. Bio glavni trener Nikole Milojevića (nabolji rang #143 ATP) 2015-te, putujući trener Jelene Janković u 2017-oj (bivsa #1 na WTA), kao i glavni trener Pedje Krstina (nabolji rang #159 ATP) 2018-te. Takođe i povremeni trener Miomira Kecmanovića (nabolji rang #88 ATP) i Filipa Krajinovića (nabolji rang #26 ATP) sa kojima je putovao na turnire. Tečno govori engleski jezik.
Ivan Mojsejev
Ivan Mojsejev
Rukovodilac koledž programa
Potpredsednik T.A.«ELITE». Bio juniorski reprezentativac Srbije i Crne Gore do 16 godina. Završio studije u SAD-u, gde je igrao u 1. univerzitetskoj diviziji, prvu tablu na Chicago State University 1 godinu i prvu tablu na Indiana University-Perdue University Indianapolis 3 godine. Ima položen trenerski ispit, radi i kao teniski trener. Aktivno govori engleski jezik i služi se mađarskim.
Aleksandar Jerinkic
Aleksandar Jerinkić
Teniski Trener
Položen trenerski ispit, bio profesionalni igrač i seniorski prvak Srbije i C.Gore. Kao trener uspešno trenirao nekoliko državnih prvaka u juniorskoj konkurenciji, bio dugogodišnji trener Ivane Jorović, prve na ITF listi do 18 godina u 2014. godini, koja je od svoje 12 godine član naše Akademije. Nekoliko godina je i selektor muške reprezentacije Srbije do 14. godina. Aktivno govori engleski jezik i služi se ruskim i mađarskim jezikom.
Djordje Najdanov
Djordje Najdanov
Teniski trener
Bio aktivan igrac, sada izuzetno uspesan teniski trener. 3 godine bio licni trener ATP igraca Filipa Krajinovica (33. ATP), gde je Filip po njegovim vodjstvom napravio najveci napredak na ATP listi i prvi put stigao do glavnog zreba Grand Slam-a (Roland Garros 2012). Kao igrac, proveo 12 meseci u Bolitijerijevoj akademiji gde ga je trenirao licno Bolitijeri, a trenirao je u paru sa Rayanom Harissonom, Gastao Eliasom, Sabine Lisicki, Nicole Vaidisovom i Viktorom Hanescu. Aktivno govori engleski jezik.
Vladimir Vasiljevic
Vladimir Vasiljević
Teniski trener
Bio aktivan igrač i prošao sve selekcije TK"Vojvodina".
Nastupao za sve ekipe od pionirske do seniorske.
 Trenerskim pozivom se bavi od 1999.godine u TK."Vojvodina"
 Sa ženskom juniorskom ekipom osvojio titulu prvaka Srbije dok je sa ženskom seniorskom ekipom tri puta osvajao drugo mesto.
 Diplomirao na fakultetu za "Sport i fizičko vaspitanje" u Novom Sadu sa temom " Taktika igre tenisera u singl mečevima na turnirskim takmičenjima".
 Poseduje ITF Sertifikat level I.
 Govori engleski jezik.
Filip Grbic
Filip Grbić
Teniski trener i sparing partner
Bio državni prvak u svim kategorijama, do 12, 14, 16 i 18 godina. Najbolji ranking u Evropi do 16 godina je 6. Mesto na ETA medjunarodnoj rang listi. Bio profesionalni igrač, osvojio nekoliko ATP bodova pre nego sto je otišao u Ameriku i igrao na koledžu u 1. Diviziji i singl i dubl za Univerzitet Buffalo u državi New York. Radi kao trener i sparing partner za aktivne takmičare svih uzrasta.
Drazen Ostojic
Dražen Ostojić
Teniski trener
Bio aktivan igrač, položen trenerski ispit, sa dugogodišnjim trenerskim stažom. Glavni koordinator škole tenisa po aktuelnom programu ITF-a. Aktivno govori engleski jezik i služi se ruskim.
Dragan Cvetkovic
Dragan Cvetković
Teniski trener
Bio aktivan igrač, položen trenerski ispit, jedan od najiskusnijih trenera u radu sa mlađim i starijim juniorima. Trenirao juniorske prvake države. Aktivno govori engleski jezik.
Ivan Milojkovic
Ivan Milojković
Kondicioni trener
Završio fakultet za fizičku kulturu, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa teniserima, kako juniorima tako i profesionalcima. Bio 4 godine kondicioni trener Ivane Jorović. Radio za Olimpijski Komitet Srbije. Aktivno govori engleski jezik.
Latinka Cicak
Kondicioni trener
avršila fakultet za fizičku kulturu, radi kao kondicioni trener i fizioterapeut u Akademiji. Aktivno govori engleski jezik.
Katica Pongo-Kerekes
Katica Pongo-Kerekeš
Sekretar T.A. «ELITE»
Dugogodišnje iskustvo u administrativnim poslovima kao i pomaganju u pribavljanju svih potrebnih dokumenata za dobijanje jednogodišnjeg boravka u Srbiji za članove naše Akademije iz inostranstva i za njihove pratioce. Aktivno govori mađarski jezik.