O Akademiji

Teniska Akademija Elite

Osnovan: 1997. godine

  • Osnovan: 1997. godine
  • Mesto: Novi Sad
  • Broj terena: Šest terena – šljaka (+ 4 terena u samoj blizini teniskog centra)

U toku 2008. godine na zemljištu površine 10.000 m², sagradjena je poslovna zgrada površine 3.000 m² (sa hotelskim apartmanima i restoranom), centralni teniski teren i sportska hala na 2 teniska terena. U tom sportsko-poslovnom centru je 2009. godine počela sa radom-Prva Srpska Teniska Akademija « Elite ».

ISTORIJAT:

Teniski klub « Elite » je osnovan 1997. godine na novoizgrađenih 5 teniskih terena i malim sportskim objektom sa svlačionicama. Klub se veoma brzo razvijao i postao jedan od najvećih klubova u Srbiji. U toku 2008. godine je na tom prostoru ukupne površine 10.000m² izgrađena poslovna zgrada od 3.000m² poslovnog prostora u okviru koje se nalazi Hotel Elite sa apartmanima za tenisere i restoran. Takođe je izgrađen još jedan centralni teniski teren, i hala na dva postojeća teniska terena. Time su se stekli uslovi za rad internacionalne teniske akademije, koja je zvanično počela sa radom 26. marta 2009.godine.

Dođite i uverite se u prednost organizovanog boravka i treniranja, SVE NA JEDNOM MESTU, čime vam ostaje više vremena za slobodne aktivnosti.

INFRASTRUKTURA:

TENISKA AKADEMIJA « ELITE » danas radi na 10 teniskih terena, od kojih su 6 terena u okviru samog sportsko – poslovnog centra. Svi tereni su kvalitetno osvetljeni, tako da se tenis na njima igra do 23 časa. Dva terena su pokrivena i leti, sa otvorenim bočnim stranama, tako da se tenis na njima uvek može igrati nezavisno od vremena. Zimi se treninzi odvijaju u samoj akademiji na 4 pokrivena terena na šljaci, a po potrebi se iznajmljuju još dva terena na tvrdoj podlozi, za pripremu tenisera koji idu na turnire na toj podlozi. Letnja sezona traje od 01.04. do 01.11. tekuće godine (7 meseci), a zimska sezona traje od 01.11. do 01.04. naredne godine ( 5 meseci ).

NAŠ TIM:

Osnivač i predsednik T.A. «Elite» Dugogodišnji sportski radnik, organizator i direktor...

Pročitaj Više

Saša Stojisavljević

Sportski direktor i šef stručnog štaba

Bio profesionalni igrač (najbolji rang #670 ATP). Bio državni prvak kao junior i igrao z...

Pročitaj Više

Marko Matić

TENNIS COACH

Bivši uspešan teniser u svim kategorijama. Od 2015 godine i uspešan teniski trener. U p...

Pročitaj Više

Filip Nikolić

TENISKI TRENER I SPARING PARTNER

Jedan od najboljih juniorskih tenisera u Srbiji. Državni šampion za reprezentaciju Srbij...

Pročitaj Više

Ivan Mojsejev

Rukovodilac Koledž Programa

Potpredsednik T.A.«ELITE». Bio juniorski reprezentativac Srbije i Crne Gore do 16 godina...

Pročitaj Više

Djordje Najdanov

Teniski trener

Bio aktivan igrac, sada izuzetno uspesan teniski trener. 3 godine bio licni trener ATP igr...

Pročitaj Više

Aleksandar Jerinkić

Teniski Trener

Položen trenerski ispit, bio profesionalni igrač i seniorski prvak Srbije i C.Gore. Kao ...

Pročitaj Više

Vladimir Vasiljević

Teniski trener

Bio aktivan igrač i prošao sve selekcije TK“Vojvodina“.Nastupao za sve ekipe...

Pročitaj Više

Filip Grbić

Teniski trener i sparing partner

Bio državni prvak u svim kategorijama, do 12, 14, 16 i 18 godina. Najbolji ranking u Evro...

Pročitaj Više

Dražen Ostojić

Teniski trener

Bio aktivan igrač, položen trenerski ispit, sa dugogodišnjim trenerskim stažom. Glavni...

Pročitaj Više

Dragan Cvetković

Teniski trener

Bio aktivan igrač, položen trenerski ispit, jedan od najiskusnijih trenera u radu sa mla...

Pročitaj Više

Ivan Milojković

Kondicioni trener

Završio fakultet za fizičku kulturu, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa teniserima, k...

Pročitaj Više

Latinka Cicak

Kondicioni trener

Završila fakultet za fizičku kulturu, radi kao kondicioni trener i fizioterapeut u Akade...

Pročitaj Više

Katica Pongo-Kerekeš

Sekretar T.A. «ELITE»

Dugogodišnje iskustvo u administrativnim poslovima kao i pomaganju u pribavljanju svih po...

Pročitaj Više

U teniskoj akademiji radi 8 teniskih trenera i 2 kondiciona trenera, svi sa položenim trenerskim ispitom i trenerskom licencom. U akademiji se takođe koriste i usluge masera, fizioterapeuta, sportskog psihologa i nutricioniste. Organizujemo i učenje srpskog jezika sa engleskog i ruskog po želji, kao i časove engleskog jezika. Teniski savez Vojvodine kao regionalni teniski savez se nalazi takođe u poslovnoj zgradi gde i teniska akademija «Elite», tako da se na terenima akademije pored mnogobrojnih turnira organizuju i regionalni kampovi za pripreme tenisera, kao i seminari za dobijanje trenerskih licenci.

NAŠI KLIJENTI:

Akademija nudi programe koji su prilagođeni svim uzrastima, kao i svim nivoima tenisera, počevši od početnog nivoa za decu i odrasle, preko juniorskog takmičarskog tenisa i profesionalnog nivoa. Kroz akademiju je prošlo mnogo uspešnih tenisera i državnih prvaka, kao na primer Filip Grbić koji je bio prvak do 12 i 14 godina u Srbiji i 6. na ETA rang listi do 16. godina, a prva teniserka Sveta za juniorke do 18 godina u 2014. godini Ivana Jorović je takođe član ove akademije od svoje 12. godine. Pored njih, na pripremama između turnira naši povremeni gosti su i Dušan Lajović (58. na ATP listi) Filip Krajinović (33. na ATP listi), Laslo Đere (89. na ATP listi), Aleksandra Krunić (53. na WTA listi), i mnogi drugi.

ZAŠTO BAŠ T.A. ELITE?

Ono što nas razdvaja od ostalih akademija je velika posvećenost i profesionalni odnos prema svakom našem članu, nezavisno od nivoa tenisa, pola i uzrasta. Naši programi su dizajnirani tako da se svakom individualcu pridaje maksimalno pažnje u cilju ostvarenja njegovih ličnih planova u teniskoj karijeri. Ovo se postiže čestim individualnim treninzima kao i treninzima u malim grupama 2-4 igrača sličnih godina i kvaliteta, kao i stalnoj komunikaciji između igrača, trenera i roditelja (kod mlađih tenisera). Na taj način istovremeno ostvarajemo i prijatnu i profesionalnu radnu atmosferu u akademiji.

©2020. All rights reserved. TENNIS ACADEMY ELITE

|

Developed by DJx2