Univerzitetski (Koledž) Teniski Program

Koledž teniski program je napravljen za naše mlade igrače koji imaju želju da nastave svoje školovanje i tenisku karijeru na jednom od univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama tako što će dobiti sportsku stipendiju. Naša akademija je posvećena omogućivanju pravih izvora informacija i znanja igračima koji su zainteresovani za nastavak svog sportskog puta na koledž nivou. Ovaj program je već dug niz godina uspešan u pomaganju igračima da se upišu na univerzitet u Sjedinjenim Američkim Državama, dok u isto vreme nastavljaju svoju tenisku karijeru. 

Ponosni smo na našu saradnju sa “College Star” agencijom koja se bavi nalaženjem univerziteta za sve sportiste. Uz odgovarajući nivo treninga, kao i akademske pripreme za SAT i TOEFL ispite, naši mladi igrači imaju mogućnost da dostignu svoj najviši potencijal i postignu svoje ciljeve.

Mi se postaramo da svi naši student-sportisti imaju odgovarajuću pripremu kako bi uspeli u daljem obrazovanju i sportskoj karijeri.

VIŠE INFORMACIJA 

Poželjno je da igrači koji se odluče na ovaj korak nas kontaktiraju najmanje 12 meseci pre planiranog puta za Sjedinjene Američke Države, kako bi potraga za najboljim univerzitetom i školarinom bila odrađena na najozbiljnijem nivou. Nakon prvobitne provere teniske sposobnosti igrača, pravi se plan za treninge i turnire, u dogovoru sa trenerima koji su upoznati sa načinom rada koji je poželjan za one koji žele da prime sportsku stipendiju. 

Ceo paket programa obuhvata: teniske i kondicione pripreme igrača, profesionalnu pripremu za TOEFL (Engleski jezik) i SAT (Engleski jezik i matematika) ispite, pisanje kratke teniske biografije, snimanje videa (predstavljanje igrača i njegovih/njenih teniskin sposobnosti), kao i kontaktiranje svih mogućih univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama koji imaju teniski program gde se igrač predstavlja i promoviše radi dobijanja sportske (u našem slučaju teniske) stipendije. 

Iako se sve ove usluge mogu raditi pojedinačno, mi preporučujemo ceo paket programa. To je zbog iskustva sadašnjih i bivših teniskih igrača, kao i trenera sa kojim smo u kontaktu, koji kažu da zajedno sa teniskim sposobnostima, rezultati TOEFL i SAT ispita, kao i kvalitet igračkog videa,  su veoma bitni u dobijanju sportske stipendije. 

Cena ovog programa zavisi od toga šta igrač želi i zahteva od akademije u sklopu programa, dok ne potpiše ugovor sa jednim od univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama. Cena teniskih i konidicionih treninga, kao deo pripreme za koledž tenis, je ista kao i cena individualnih programa na akademiji. Teniski igrači koji su zainteresovani za ovaj program nas mogu kontaktirati putem elektronske pošte: office@elitetennisacademy.com, sa bilo kakvim pitanjima ili zahtevima koje imaju. 

Kako mi brinemo o svim našim igračima i trudimo se da sve bude na najvišem nivou, mi vršimo procenu svakog od njih pri dolasku. Ovo radimo kako bi skrenuli pažnju na teniske vrline i mane igtarača, a istovremeno pratili napredak tokom boravka na našoj akademiji. Svaka 3 meseca se radi ponovna procena i po tome se pravi dalji trenažni kao i takmičarski plan.

Značajne informacije o koledž tenisu i stipendijama: Univerziteti čiji sportski programi pripadaju asocijaciji NCAA (National Collegiate Athletic Association) diviziji 1 i diviziji 2 omogućuju određeni broj stpendija za njihove sportske programe, dok oni u diviziji 3 ne omogućuju stipendije kao finansijsku pomoć za svoje sportske programe. Po želji, igrač se može promovisati u sve tri divizije. 

Univerziteti čiji sportski timovi pripadaju asocijaciji NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) takođe nude određeni broj sportskih stipendija. TOEFL ispit (Test of English as a Foreign Language) se radi na engleskom jeziku i svi učenici kojima engleski nije maternji jezik ga moraju položiti. SAT ispit je kao prijemni ispit za univerzitete u Sjedinjenim Američkim Državama, koji rade svi studenti, uključujući domaće i međunarodne. Ispit se sastoji iz polaganja engleskog jezika i matematike. Kako bi igrač bio u mogućnosti da upiše univerzitet u Sjedinjenim Američkim Državama, i dobio tenisku stipendiju, on/ona mora završiti i dobiti diplomu o završenom srednjoškolskom obrazovanju između 18 i 23 godina starosti.

©2020. All rights reserved. TENNIS ACADEMY ELITE

|

Developed by DJx2