Smeštaj i Ishrana

Teniska Akademija «ELITE» nudi smeštaj u apartmanima koji se nalaze u samom sportskom centru, tako da teniseri praktično iz svojih apartmana izlaze direktno na teniske terene.

APARTMANI:

U apartmanima ima sve što je potrebno za pun komfor tenisera i njihovih pratilaca, koji mogu odatle da obavljaju i svoje poslovne aktivnosti, uz besplatan WiFi internet.

Na kraju još jednom da istaknemo veliku prednost boravka, ishrane i treniranja, SVE NA JEDNOM MESTU!, čime omogućavamo našim teniserima i njihovim pratiocima, više vremena za slobodne aktivnosti.

Naš restoran, pored standardnog internacionalnog menija nudi i poseban sportski meni koji je prilagođen za tenisere i druge sportiste. Jelovnik je napisan i na engleskom i ruskom jeziku.

U samoj sredini teniskog kompleksa nalazi se letnji kafe – poslastičarnica sa natkrivenom terasom, odakle se pruža pogled na sve terene. Tokom letnjeg perioda (7 meseci) teniseri tu mogu provoditi vreme pre i posle treninga, a pratioci – roditelji mogu udobno pratiti trening ili sparing svog deteta. Odmah pored kafića se nalazi i kancelarija Akademije kao i prostorija za španovanje reketa i prodaju osnovne teniske opreme.

©2020. All rights reserved. TENNIS ACADEMY ELITE

|

Developed by DJx2