NAŠI TENISKI PROGRAMI

Intezivni program

Pročitaj Više

Junior Teniski Program (Polu-Intenzivan Program)

Pročitaj Više

Teniski Program Za Odrasle

Pročitaj Više

Univerzitetski (Koledž) Teniski Program

Pročitaj Više

Teniski Kondicioni (Fitnes) Program

Pročitaj Više

Teniski programi Elite teniske akademije su dizajnirani za igrače iz svih delova sveta, različitih uzrasta i teniskih sposobnosti. Mi smo posvećeni pružanju specifičnih teniskih programa za naše igrače, najsavremenijih trenažnih objekata, kao i obezbeđivanju viskoko obučenih profesionalnih trenera koji su tu da prate proces rada. Naš cilj je da Vam pružimo zanimljivo, kao i produktivno tenisko iskustvo.

Svi naši zaposleni su licencirani profesionalci, od teniskih do kondicionih trenera. Takođe nudimo uslude masaže, fizioterapije, savete nutricioniste, kao i sportskog psihologa za sve naše članove.

Sarađujemo sa najboljim akademijama i školama koje našim mladim članovima omogućuju najbolje obrazovanje. Naš glavni fokus je na individualnom rastu svakog igrača. Kako bismo zadovoljili pojedinačne potrebe naših članova, pravimo jedinstvene planove i programe za svakog igrača kako bi poboljšali svoju igru, i u isto vreme stekli samopouzdanje i koncentraciju na terenu.

Ono što nas izdvaja od drugih je naša posvećenost postizanju Vaših ciljeva. Bilo da je tenis Vaša peofesionalna karijera ili samo hobi, možete biti uveremo da ćete imati našu pažnju i posvećenost.

Intezivni program

Ovaj program je dizajniran da poboljša teniske spospbnosti gde je glavni fokus na treninzima, kondiciji, kao i mečevima. Svakog dana se trenira po 5 sati. Ovaj program uključuje 2 teniska treninga dnevni, jutarnje razgibavanje, kao i konidcioni trening u popodnevnim časovima. Srede i subote su namenjene za međusobne mečeve između igrača i kondicione treninge, dok su popodnevni časovi tih dana slobodni. Nedelje su u potpunosti slobodne i služe za odmor i pripremu za narednu nedelju. Podrazumeva se da će naši treneri napraviti najbolji teniski program za svakog igrača koji zadovoljava njiohove sposobnosti i potrebe.

Pročitaj Više

Junior Teniski Program (Polu-Intenzivan Program)

Junior teniski program je namenjen našim najmlađim članovima, do 10 godina. Teniski treninzi su organizovani i individualno i u grupama. Radi se 1.5 časa tenisa i 1 čas kondicije dnevno. Ovaj program uključuje individualan rad kao i rad u parovima. Subote su namenjene međusobnim mečevima između igrača koji traju 2 sata. Takođe smo tu da napravimo poseban plan koji zadovoljava Vaše želje i potrebe.

Pročitaj Više

Teniski Program Za Odrasle

Teniski program za odrasle je napravljen da Vam obezbedi neformalnu tenisku igru koja je moguća za ljude svih teniskih sposobnosti. Ovaj program je odličan za sve. Od početnika to iskusnih igrača, koji žele da igraju tenis sa porodicom ili prijateljima i upoznaju nove ljude. Naša akademija takođe priprema zabavne aktivnosti van terena koje uključuju večere i turistički obilazak sa vodičem. Pogodno za sve teniske nivoe.

Pročitaj Više

Univerzitetski (Koledž) Teniski Program

Ovaj program je veoma uspešan u pomoći mladim igračima koji žele da nastave svoju tenisku karijeru i školovanje u Sjedinjenim Američkim Državama. Specifično zbog ovog programa mi sarađujemo sa agencijom College Star koja je specijalizovana za slanje igrača-studenata na koledž. Sa najvišim nivoom treninga i akademskom pripremom za SAT i TOEFL ispite, svaki igrač ima priliku da dostigne svoj maksimalni potencijal. Mi se postaramo da svaki naš igrač-student uspe u obrazovanju kao i sportu.

Pročitaj Više

Teniski Kondicioni (Fitnes) Program

Teniski kondicioni program je napravljen po meri svakog igrača pojedinačno kako bi zadovoljio teniske i kondicione potrebe. Igrači sarađuju sa veoma iskusnim trenerima koji dizajniraju teniske kondicione pripreme po merama svakog igrača i njihove atletske sposobnosti, ličnog zdravlja, potreba i prethodnih sportskih povreda. Ovo uključuje rad na teniskim tehnikama i taktikama, kao i učenje o oporavku i rehabilitaciji.

Pročitaj Više

©2020. All rights reserved. TENNIS ACADEMY ELITE

|

Developed by DJx2